Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

A little about me

Välkommen till min portfolio, det är jag som är Anna Drakou. Jag är kvinnan som la service manager jobbet i IT-branschen på hyllan för att hitta tillbaka till balansen i vardagen med hjälp av fotograferingen. Bor i ett rosa hus söder om Stockholm inte så långt från skärgården och nationalparken Tyresta. Jag är uppvuxen på Södermalm då mina föräldrar flyttade till Stockholm och söders höjder på Mariaberget från Grekland.

Under 2023 ser jag fram emot att träffa fler underbara människor som vill stanna tiden och föreviga kärleksfulla stunder. Hjärtligt välkommen med din förfrågan här.

snabba om mig:

*

Jag gillar resa! För några år sen tävlade jag i Apollo resors  blogg tävling om titeln "årets reseinspiratör".  Jag kom på tredje plats! Läs mina blogginlägg om Grekland om du ska åka på bröllopsresa eller om du letar efter destinationen du ska fira ditt bröllop.

*

Slät vigselring eller alliansring? Mitt första jobb i butik var att sälja vackra förlovningsringar och smycken. I guldsmedsbutiken i Farsta centrum lärde jag mig allt om silver, guld och ädla stenar.

*

Det bästa jag vet är fika! Helst hembakat, till jul bakar jag lussebullar och grekiska melomakarona. Jo då, jag lovar bjuda på bullar när vi ses för bröllopsmöte och provfotografering.


"Vilka underbara bilder du har tagit på oss! Du

har verkligen lyckats fånga det fina i oss båda och så vackra färger! TACK!"

Elinor & Peter


På bloggen:


Signa upp dig på mitt nyhetsbrev. Inspiration och nyheter om fotografering!
Välkommen till mig och mitt nyhetsbrev! Det skickas ut när jag har nyheter och erbjudanden på gång.
Something went wrong. Please try again.
Using Format