Gult stenhus med svart tak i 2 plan, 3 fönster på övervåningen och 4 på undre, gul dörr med gammaldags lampa ovanför och trappa framför dörren. Vägg i vägg förråd i falurött med svart tak, allt framför kullerstensgata med utsikt över Stockholm.

Mitt porträtt - om mig

Välkommen till min portfolio, det är jag som är Anna Drakou. Jag är fotografen som la service manager jobbet i IT-branschen på hyllan för att hitta tillbaka till min vardag med hjälp av fotograferingen. Bor i ett rosa hus söder om Stockholm inte långt från skärgården och nationalparken Tyresta. Jag är uppvuxen på Södermalm då mina föräldrar flyttade till söders höjder på Mariaberget från Grekland.

Mina föräldrar drömde om att skapa sig ett bättre liv i Sverige och som många andra greker på den tiden lämnade dem barnen hemma. Det har så klart präglat mig som person, jag mår som bäst när jag skapar tillsammans med andra. Tidigt fick jag hjälpa mina föräldrar och grannar att läsa viktiga papper från myndigheter, deklarera fastän jag själv bara var typ 15. Uppgifter vi löste - tillsammans.

Att hjälpas åt är en självklarhet även idag, för mig är foto en del av mitt skapande och kreativa jag, men även ett projekt som vi skapar ihop oavsett om det är bröllopsfotografering, porträtt eller foto för ditt företag. Jag lägger tid och omsorg på bilderna jag ska leverera, allt redigeras av mig. Inför varje uppdrag träffas vi digitalt eller fysiskt för att jag ska få lära känna dig och lyssna på vad du planerar och hur jag kan hjälpa dig. 

Varmt välkommen till mig, ser fram emot att lära känna dig! Skriv en rad om dina planer - stora som små -  här eller via mail till photogridbyme@gmail.com .


*

Jag gillar resa! För några år sen tävlade jag i Apollo resors  blogg tävling om titeln "årets reseinspiratör".  Jag kom på tredje plats! Läs mina blogginlägg om Grekland om du ska åka på bröllopsresa eller om du letar efter destinationen du ska fira ditt bröllop.

*

Slät vigselring eller alliansring? Mitt första jobb i butik var att sälja vackra förlovningsringar och smycken. I guldsmedsbutiken i Farsta centrum lärde jag mig allt om silver, guld och ädla stenar.

*

Det bästa jag vet är fika! Helst hembakat, till jul bakar jag lussebullar och grekiska melomakarona. Jo då, jag lovar bjuda på bullar när vi ses för bröllopsmöte och provfotografering.Kind words

Amazing job done by Anna and her team! We baptized our daughter in St. Georgios church in Stockholm and we are so satisfied with both the video and the photos! Professionalism at it's best!

- Aikaterini

Signa upp dig på mitt nyhetsbrev. Inspiration och nyheter om fotografering!
Välkommen till mig och mitt nyhetsbrev! Det skickas ut när jag har nyheter och erbjudanden på gång.
Something went wrong. Please try again.
Using Format