Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

På kalas hos Ida Strid!

Kalas och cupcakes från Ida Strids invigning i Österskär Stockholm. Älskar dokumentera fest, cupcakes, tårtor och bubbel. Bjud in din fotograf och skapa minnen som består.

Den grekiske filosofen Demokritos lär ha ha sagt ”Ett liv utan fest är som som en landsväg utan krogar” och kanske tänkte Ida Strid i samma banor när hon bjöd på kalas och invigde sin nya kreativa tårtstudio i Österskär norr om Stockholm. Jag älskar fester och det gör även systrarna Cecilia och Sofia som arrangerade eventet från Creative Celebrations

Många cupcakes och macarons blev det, tårtor, bubbel och ballonger och en hel del gäster. Det blev så fint både i studion och utanför med ballonger från Theo & jag, blommor och välkomstskylt från Add a flower. Fint barhäng blev det med The Social Bar där många träffades och minglade i vårsolen. Gott till bakverken med en fin kaffe från kaffevagnen @barist_attitude.

För er som inte känner Ida så kan jag berätta att du kanske sett henne i bak programmet ”Hela Sverige bakar” på TV4 för några säsonger sen, där hon kom på 2:a plats. Sen dess är hon fast i det kreativa arbetet med tårtor och bakverk för varje fest, kalas och bröllop i Stockholms området. Idag kan hon titulera sig för tårtmästare minsann! 

Tack Ida för att jag fick vara med och föreviga och njuta av ditt kalas. Så tacksam att fotografera människor som brinner för sitt jobb och älskar det dem gör om dagarna. Stort grattis till din nya super fina tårtstudio! Fler bilder från eventet hittar du här. Vill du också föreviga din fest? Kontakta mig.


Vinterbröllop på Schenströmska herrgård i Västerås


Bröllopsfotografering vid golden hour på Schenströmska herrgården i Västerås

Härligt vinterbröllop blev det i början av februari med fantastiskt solsken över Ramnäs socken och Schenströmska herrgården. Herrgården ligger otroligt vackert intill Kålbäcksån och dem gamla bruken. Marcus och Anna började att leta efter sitt drömställe för bröllopet på hösten kunde snart konstatera att det mesta var fullbokat  för sommaren 2023, men i februari fanns det ledigt datum i Ramnäs! En av fördelarna med att ha vinterbröllop är just att det är enklare att hitta lokal och andra leverantörer för ditt drömbröllop. Och vem vill inte gå bröllopsfest i februari?


Det som är viktigt med vinterbröllop är att planera körschemat med omsorg, för ljuset är begränsat den här årstiden. Vid provfotograferingen var det mulet och kallt väder i Stockholm och det gäller att hitta ett bra upplägg tillsammans inför den stora dagen. Om du funderar på just körschema och andra förberedelser, ladda gärna ner min guide med tips för att få ut det mesta från din bröllopsfotografering. 

Leverantörer som Anna och Marcus valde:

Hela galleriet från bröllopsdagen hittar du här. Letar du efter bröllopsfotograf till din stora dag? Klicka här för mer information.


Dopfotografering i Sankt Georgios kyrka i Stockholm

Åh vad det är härligt när familj och vänner samlas för dop! Spyros dop var ett sådant härligt dop med alla nära och kära, precis när våren slagit ut i Stockholm. Den grekisk-ortodoxa kyrkan Sankt Georgios vid Odenplan i Stockholm har ett magiskt ljus och jag var där så klart för att fotografera familjen och den fina ceremonin.

Efter ceremonin blev det mingel och det bjöds på godsaker från Petjos Café och en fin leksaksbil i trä som gåva till alla gäster. Dem fina ballongerna som ger så fin stämning och matchar Spyros färger på dopdagen beställdes från Myspecialday och passade fint ihop med  godis påsarna från Smartfoto.

Utomhusfotograferingen valde vi att göra i närheten av Grekiska kyrkan vid Observatorielunden nära Odenplans station. Här finns det en härlig utsikt över Stockholms takåsar och en perfekt plats för barnfotografering i parken och vårsolen. Tusen tack Soula, Georgios & Spyros för att jag fick vara med att fånga dopdagen med er härliga familj!

Läs mer om familjefotografering och hur jag jobbar här

Using Format