Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.


Love Stories

är mina bilder fotograferade med kärlek, hjärta och själ eller med meraki som grekerna brukar säga. Det kan vara det intima bröllopet på landet eller det lite större i storstan. Men det kan även vara en fotosession på din förlovning, ögonblick man vill minnas länge helt enkelt. Meraki är det grekiska ordet för passion, kreativitet..

Bilderna levereras i ett webbgalleri som kan delas med era nära och kära. Alla bra bilder levereras omsorgsfullt redigerade i färg och även några i svartvitt, högupplöst och webbanpassat.


Bröllopsfotografering

Våra fotografier brukar finnas kvar längre än det mesta andra här i livet. För att berätta just er historia med mina bilder, vill jag gärna träffa er. Inte bara för att berätta hur jag jobbar för att ni ska känna er avslappnade och komfortabla på bild men även för att höra hur ni tänker kring er speciella dag.

Jag har 2 olika bröllopspaket för 2022. Ett stadshuspaket med 90 minuters fotografering och ett på 4 timmar. Vi bokar in ett möte för att jag ska lyssna på era planer för dagen, om kemin mellan oss stämmer får ni ett kostnadsförslag på ert upplägg. Mina paketpriser för bröllop börjar på 6500 kr. Kontakta mig här för att träffas på en fika (eller via Zoom om det passar bättre).


Journal

I will be in Greece in July 2022, will be happy to photograph your pre-wedding session, next day session or engagement. 

Get in touch with me here to book a web meeting if you are interested to know how I work.Using Format