Bröllop - Gustaf Vasa kyrka i Stockholm

Brudpar på grön gräsmatta utanför kyrkan i stan.Han i mörkblå kostym håller hennes hand, hon i vit lång klänning och slöja i håret - håller brudbukett med gula rosor i handen.

Härligt city bröllop i Gustaf Vasa kyrka i Stockholm

Brian friade till Sonja på hösten på självaste Santorini i Grekland och bestämde sig att fira det med city bröllop i Vasastan där dem bor. För kärlek ska firas och kännas och det gjorde vi verkligen under first look utanför Gustaf Vasa Kyrka i Stockholm. Fina ögonblick som man kan titta på om och om igen. Som bröllopsfotograf är jag noga med körschemat, så vi tog oss tid för förberedelser  innan ceremonin. Brian väntade i skuggan under träden intill Gustaf Vasa kyrka vid Odenplan. Sonja gjorde sig i ordning på andra sidan gatan med sällskap av sina tre brudtärnor. Så när håret var stylat på alla fyra och sminket på plats var det bara att gå några minuter till first look där Brian väntade.


Brudgum klädd i mörkblå kostym, vit skjorta och mörk fluga väntar med sin blomma och corsage i kavajslaget. Bakom skymtar sommar gröna nyanser från stan.
Man i  kostym håller två vigsel ringar i vit guld trädda i ett grönt löv i sin handflata.
Dörrar till Gustaf Vasa kyrkans entre med såpbubblor i luften. Ytterdörren i trä med medaljong mönster och mässings kylt med texten" Svenska kyrkan Gustaf Vasa Kyrka". Innerdörren i grön färg med glasfönster.

Bröllopsfesten

Efter den fina ceremonin i Stockholms citys största och kanske vackraste  kyrka åkte paret limousin till Grand Hotell i Saltsjöbaden för mingel och fest vid Stockholms skärgård, så pampigt! Hotellet är ju som en dröm för varje bröllopspar som letar efter lokal till bröllopsfesten  i Sverige. Det blev kramar och gratulationer i det fina sommarvädret, fotografering, gruppfoton och porträtt för brudparet så klart.

Brud i vit klänning och brudslöja i håret kliver i en vit limousine, chauffören håller upp dörren med ena handen på den andra håller han i brudbuketten. I bakgrunden gult höhus med grönt tak.
Dukat bord med vit duk, glasvas med gul ross och röna blad - ljusstake i mässing och vitt ljus. Vinglas i 2 storlekar samt vattenglas till varje kuvert, i bakgrunden stolar och övriga bord i festlokalen.
Champagne torn med glas fyllda med bubbel i 5 våningar. I bakgrunden vit inredning från baren dekorerad med blått band och serveringspersonal  i vit skjorta, hängslen och blå byxor.
Hotell  med slottsliknande vit fasad i flera våningar och två svarta torn,  flaggstång med svenska flaggan - inhängnad av grind kedja  utanför. I framkant kullerstens mur och gröna buskar.

Leverantörer

Sonja och Brian valde följande leverantörer för sin bröllopsdag:

Se alla bilder från detta city bröllop i galleriet här. Letar du efter bröllopsfotograf till din stora dag? Kontakta mig här.

Using Format