Elopement
Jag hjälper dig att planera & fotografera din drömdag i Grekland
Kvinna och man tätt tillsammans, han håller om hennes midja och tittar mot kameran. Hon tittar mot bergen, klädd i
ljus lång klänning  och en bukett i handen. Han i blå kavaj och beige byxor. Trädstam med nya skott på landet i bakgrunden.

Elopement & micro bröllop i Grekland

Drömmer du också om bröllop i Grekland? Då har du kommit alldeles rätt. För i nordvästra Grekland finns det otaliga vackra platser för att fira ditt intima bröllop eller elopement. Och jag vågar påstå att här finns det genuina Grekland. 

Jag Anna Drakou - född i Grekland och uppvuxen i Stockholm, hjälper dig att skräddarsy och planera er vackraste dag tillsammans i mina hemtrakter.

Elopement i Stockholm? Det finns många vackra vigselplatser för två i stan. Ta kontakt med mig för förslag och inspireras av Stockholms Stadshus här.

Nordvästra Grekland - kan du berätta mer?

Vad säger du om västkustens riviera, Parga? Att knyta banden under olivträden vid stranden eller utanför en vitkalkad kyrka en varm sensommar kväll? 

Eller varför inte njuta av våren vid världens djupaste ravin vid  någon av sago byarna i Zagoria. Här man friat och svarat ”Ja” i århundraden med ett eko som hörs genom den 20 km långa ravinen..och här spelades svenska Bachelor in 2018, där polisen David Möller delar ut sin sista ros.

Nordvästra Grekland är fylld med episka platser. Och du kan välja det som passar just dig. Alltifrån dem mäktiga Pindusbergen i norr och byarna från tidigare sekler till stränderna på kusten. Utforska allt det vackra med din älskling - fyll dagen med bästa i matväg från det grekiska köket, vandra och njut av dagen tillsammans utan krav..

Jag kommer föreviga er dag som ni vill ha den, ge er personliga och unika minnen - om hur ni tillbringade er stora dag  med alla detaljer som annars är så lätt att glömma. 

Vill du ha fotografering (utan planering) i Grekland?  Så gärna! Ange det i formuläret.


Passar för par som:

  • Har fokus på kärleken och varandra - helt utan förväntningar och önskemål från andra 
  • Som längtar efter en stressfri  & avslappnad bröllopsdag
  • Vill ha en personlig & skräddarsydd upplevelse
  • Kombinerar bröllop och smekmånad vid samma tillfälle
  • Ser fram emot upplevelsen och alla fantastiska minnen som skapas bara för er
  • Vill fira sin bröllopsdag och förnya bröllopslöften i Grekland

Hur går det till?

1. Fyll i formuläret om er bröllopsdag. Vi bokar in ett möte för att lära känna varandra och ni får berätta om er och jag berättar hur jag kan hjälpa er en bit fram i planeringen.

2. Om vi känner att vi funkar bra tillsammans, så skickar jag ett prisförslag till er efter era önskemål. Det kan vara fotografering  inkl skräddarsydd planering eller enbart fotografering. När avtalet är påskrivet och ni valt planering ingår även steg 3. Annars vidare till steg 4 och 5!

3. För att ni ska få ut den bästa upplevelsen så fyller ni i en enkät om era önskemål om just er elopement dag/ar. Ni får 3 förslag på lokationer som passar er budget.  Det handlar om val av plats och boende, ceremoni, lokala leverantörer så som florist, frisör och MUA. Jag pratar flytande grekiska och det finns många gånger möjlighet att boka in leverantörer som pratar svenska om ni vill ha det. Självklart ingår stöd och hjälp fram till stora dag.

4. Dags att njuta! Ha bästa dagen eller dagarna i ert nya liv tillsammans, från förberedelserna till solnedgången.

5. Era minnen - bilderna levereras! En skatt..det finaste ni har från era bästa stunder tillsammans. 

Om mig

Jag är född i Arta och nordvästra Grekland men flyttade som barn till Stockholm när mina föräldrar flyttade till Södermalm. Jag bor i Ioannina stad när jag är där om somrarna och älskar att besöka alla dem oförstörda byarna och njuter...av det stilla livet, den vackra bebyggelsen och den storslagna naturen. 

På länkarna ovan hittar du mer inspiration från Epirus i nordvästra Grekland men jag fotograferar gärna på andra ställen i landet - så klart! 

Mer om mig

Tips och inspiration
inför din bröllopsresa eller elopement? Signa upp dig på mitt månadsbrev.
Vespa parkerad på en gränd i Greklan. Gul fasad och fönster till höger, bakom vespan bil med flak och fönster med luckor i ljusgrön färg.
Using Format