Personal Branding
Porträtt & verksamhetsbilder för företag
Kvinna i vit skjorta och mörkt hår i uppsatt i en knut håller en skål handen, i bakgrunden butikshyllor med varor.

Personal Branding - porträtt för företag

Har du eget företag i Stockholm? Jag hjälper dig med dina bilder för hemsidan och sociala medier. Företags porträtt som framhäver dig och ditt varumärke, din personlighet och dina värderingar. Syftet är att visa upp din unika kompetens och det som skiljer dig från andra i din bransch, berätta din story. Företag som inte berättar om sin historia kommer tappa så mycket som hälften av sina kunder säger en del, så tänk över på vilket sätt du vill nå ut till dina kunder.

I vilken bransch jobbar du?

Jobbar du med hälsa och välmående, har du en butik eller jobbar du med mat?  Det som spelar roll är på vilket sätt du möter dina kunder för första gången. Klicka på valfri bild för att få några exempel på  hur jag kan hjälpa dig med dina företags bilder.

Ditt ansikte utåt

Ingen annan kan göra det så bra som du! Proffsiga porträtt för din hemsida, sociala kanaler, nyhetsbrev och överallt din kund möter dig för första gången. Tanken är inte bara visa personen bakom varumärket men även hur produkten eller tjänsten kan hjälpa din kund lösa ett behov. Läs mer om Personal branding här.

Jag har ett antal paket beroende på tidsåtgång för fotografering och antal bilder du behöver för ditt företag. Kontakta mig via formuläret för mer info och prisförslag.

Personal porträtt

Jag fotograferar personal porträtt, gruppfoton, bilder för din verksamhet, årsredovisning och marknadsföring på plats. Gör din förfrågan här.

Event fotografering

Planerar du ett dags event i Stockholm? Fånga känslan på en invigning eller kick-off  och få mängder med nya bilder till din bildbank, från 1 850kr/timme. Du når mig på photogridbyme@gmail.com med din förfrågan.

 Vill du följa mitt företagskonto på IG så heter jag @fotograf_annadrakou 


Sagt om mig

Anna och jag kom i kontakt via Instagram, gemensamma nämnaren för oss är kärleken till Grekland framförallt och det har Anna verkligen hjälpt mig få fram i form av fantastiska bilder! Vi började med ett möte där en mood board sattes upp för att verkligen få en tydlig bild av hur och vad vi ville förmedla. Så kul att få vara med på en sån proffsig nivå, bilder säger så mycket. Vilket lyft! Jag använder bilderna till min catering sida, som har fått en helt nytt utseende och som nu verkligen fångar vad vi har att erbjuda. Utöver det används bilderna på hemsidan och sociala medier. Att ha bilder tagna av ett proffs gör verkligen skillnad. 

- Alexandra Salonikidis, Myrtos


Jag jobbade med Anna för att skapa en portfolio till min hemsida och mina onlinearbeten som småföretagare inom wellness branschen. Ett otroligt fint samarbete där vi både hade en mysig och trevlig tillsammans och också fick ihop det material jag behövde för mina kurser och sociala medier. Rekommenderar henne varmt för er online företagare som kanske som jag behöver ett kamera proffs nära till hands, tack Anna.

- Fredrika Magnusson, Skinari Studio


Jag är intresserad av fotografering och vill veta mer!

 Fyll i  formuläret nedan, därefter skickar jag en bokning på en fri digital fika på Google Meet, för att höra mer om ditt projekt. 

Mer om mig och min story hittar du här.

Using Format