Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

På kalas hos Ida Strid!

Kalas och cupcakes från Ida Strids invigning i Österskär Stockholm. Älskar dokumentera fest, cupcakes, tårtor och bubbel. Bjud in din fotograf och skapa minnen som består.

På event & kalas i Stockholm

Den grekiske filosofen Demokritos lär ha ha sagt ”Ett liv utan fest är som som en landsväg utan krogar” och kanske tänkte Ida Strid i samma banor när hon bjöd på kalas och invigde sin nya kreativa tårtstudio i Österskär norr om Stockholm. Jag älskar fester och det gör även systrarna Cecilia och Sofia som arrangerade eventet från Creative Celebrations

Många cupcakes och macarons blev det, tårtor, bubbel och ballonger och en hel del gäster. Det blev så fint både i studion och utanför med ballonger från Theo & jag, blommor och välkomstskylt från Add a flower. Fint barhäng blev det med The Social Bar där många träffades och minglade i vårsolen. Gott till bakverken med en fin kaffe från kaffevagnen @barist_attitude.

För er som inte känner Ida så kan jag berätta att du kanske sett henne i bak programmet ”Hela Sverige bakar” på TV4 för några säsonger sen, där hon kom på 2:a plats. Sen dess är hon fast i det kreativa arbetet med tårtor och bakverk för varje fest, kalas och bröllop i Stockholms området. Idag kan hon titulera sig för tårtmästare minsann! 

Tack Ida för att jag fick vara med och föreviga och njuta av ditt kalas. Så tacksam att fotografera människor som brinner för sitt jobb och älskar det dem gör om dagarna. Stort grattis till din nya super fina tårtstudio! Fler bilder från eventet hittar du här. Vill du också föreviga din fest? Kontakta mig.

Using Format