På event hos Ida Strid!

Runt vitt kakfat med fot med cupcakes med vitt topping - hålls med ena handen av kvinna med rosa jacka och blommig kjol.

På event & kalas i Stockholm

Den grekiske filosofen Demokritos lär ha sagt ”Ett liv utan fest är som som en landsväg utan krogar” och kanske tänkte Ida Strid i samma banor när hon bjöd på kalas och invigde sin nya kreativa tårtstudio i Österskär norr om Stockholm. Jag älskar fester och det gör även systrarna Cecilia och Sofia som arrangerade eventet från Creative Celebrations

Champagne glas fyllda med bubbel och blomma på ett marmorbord. Vid sidan av gula blommor i ett vattenglas.
Kvinna i mörkt hår utanför vit byggnad täcker av papper från en gul logotype på väggen. Det flyger konfetti över trappen och en liten flicka med gul ballong. I förgrunden gråa krukor i sten med gula vårblommor.
Flicka ii blå jacka och rosa byxor håller i en gul ballong och en cupcake i handen stående i en trätrappa. Bakom ingång till studio -  en ballongvägg.
Gula macarons i pyramid på vitt kakfat med blommor på toppen.  I bakgrunden bar och glas för gäster, till vänster ett lågt vitt kakfat med cupcakes med vit topping.
Flicka i blont långt hår och svart jacka tittar efter 2 tårtor på en disk med plexi hyllor. Bakom en väg med guld ballonger.
Jordgubbstårta med rosa täcke och choklad, på ett vitt kakfat stående på en svart marmordisk.

Hur var invigningen?

Många cupcakes och macarons blev det, tårtor, bubbel och ballonger och en hel del gäster. Det blev så fint både i studion och utanför med ballonger från Theo & jag, blommor och välkomstskylt från Add a flower. Fint barhäng blev det med The Social Bar där många träffades och minglade i vårsolen. Gott till bakverken med en fin kaffe från kaffevagnen @barist_attitude.

Kvinna i mörkt hår och mönstrad klänning med citroner håller fram ett fat med tårta i vitt och blomsterblad på toppen. I bakgrunden staket och gäster som fikar i solen.

Tårtkreatören Ida Strid

För er som inte känner Ida så kan jag berätta att du kanske sett henne i bak programmet ”Hela Sverige bakar” på TV4 för några säsonger sen, där hon kom på 2:a plats. Sen dess är hon fast i det kreativa arbetet med tårtor och bakverk för varje fest, kalas och bröllop i Stockholms området. Idag kan hon titulera sig för tårtmästare minsann! 

Tack Ida för att jag fick vara med och föreviga och njuta av ditt kalas. Så tacksam att fotografera människor som brinner för sitt jobb och älskar det dem gör om dagarna. Stort grattis till din nya super fina tårtstudio! Fler bilder från eventet hittar du här

Vill du också föreviga ditt dag event? Kontakta mig för mer information.

Using Format