Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Vinterbröllop på Schenströmska herrgård i Västerås


Bröllop på herrgård i Västerås

Härligt vinterbröllop blev det i början av februari med fantastiskt solsken över Ramnäs socken och Schenströmska herrgården. Herrgården ligger otroligt vackert intill Kålbäcksån och dem gamla bruken. Marcus och Anna började att leta efter sitt drömställe för bröllopet på hösten och kunde snart konstatera att det mesta var fullbokat  för sommaren 2023, men i februari fanns det ledigt datum i Ramnäs. En av fördelarna med att ha vinterbröllop är just att det är enklare att hitta lokal och andra leverantörer för ditt drömbröllop. Och vem vill inte gå bröllopsfest i februari?

Sveriges finaste herrgård och bröllopslokal för festen? Schensströmska i Västerås.
Bröllopsfest och dukning för brudparet i herrgården i Västerås.
Glas på dukat bord på bröllopsfesten på Schenströmska herrgård.

Leverantörer och körschema 

Det som är viktigt med vinterbröllop är att planera körschemat med omsorg, för ljuset är begränsat den här årstiden. Vid provfotograferingen var det mulet och kallt väder i Stockholm och det gäller att hitta ett bra upplägg tillsammans inför den stora dagen. Om du funderar på just körschema och andra förberedelser, ladda gärna ner min guide med tips för att få ut det mesta från din bröllopsfotografering. 

Leverantörer som Anna och Marcus valde:

Hela galleriet från bröllopsdagen hittar du här. Letar du efter bröllopsfotograf till din stora dag? Klicka här för mer information.

Using Format