Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Intimt bröllop i Stockholms skärgård

Bröllopspar - intimt bröllop och vigsel i Österskär Stockholms skärgård.

Bröllop i Stockholms skärgård

Det bästa med Stockholm är ändå skärgården och närheten till vattnet oavsett årstid. Elinor och Peter valde att knyta banden på försommaren när syrenerna stod i blom och  vindsurfare precis börjat njuta av vinden ute på Österskär. En otroligt vacker del av Stockholms skärgård för vilken fest eller intimt bröllop som helst! 

Och nu när somrarna blir allt varmare i Norden kommer vi tillbringa mer tid bland alla kobbar och skär alltifrån Sandhamn, Utö, Dalarö, Fjäderholmarna..ja listan kan göras lång. Om du funderar på utomhus vigsel i skärgården tycker att du ska prata med din fotograf, som kommer hjälpa dig med körschemat och placeringen av vigselplats. För där kommer både ni och era gäster vara en stund oavsett väder. Är det sol eller skugga på platsen och tiden ni valt? Vad är plan b om det regnar? Viktiga detaljer att fundera på inför er stora dag.

Bröllopsfest på restaurang Solbrännan i Österskär i norra Stockholm.
Bröllopsdukning på restaurang Solbrännan på Österskär.
Bröllopstårta för 40 gäster och ett intimt bröllop i Stockholm.

Leverantörer

Elinor och Peter valde att ha vigseln på restaurang Solbrännan precis intill stranden på Österskär. Vigsel platsen fint dekorerad med vita band, murgröna och vit matta som passade fint till restaurangens terass.
Leverantörer som Elinor och Peter valde:

Hela galleriet från bröllopet hittar du här. Om du också funderar på att knyta banden ute i skärgården, på landet eller i hemma i din trädgård eller vill ha tips på fina vigselplatser för ditt intima bröllop i Stockholm ta kontakt med mig här.


Using Format