Intimt bröllop i Stockholms skärgård

Brudpar på terass i Stockholms skärgård. Brud höjer sin arm och brudbukett i luften medan hon håller sin man i handen. Brudgum i vit smoking med blomma på kavajen. I bakgrunden gäster och vattnet i skärgården.

Bröllop i skärgården

Det bästa med Stockholm är ändå skärgården och närheten till vattnet oavsett årstid. Elinor och Peter valde att knyta banden på försommaren när syrenerna stod i blom och  vindsurfare precis börjat njuta av vinden ute på Österskär. En otroligt vacker del av Stockholms skärgård för vilken fest eller bröllop som helst! Och nu när somrarna blir allt varmare i Norden kommer vi tillbringa mer tid bland alla kobbar och skär alltifrån Sandhamn, Utö, Dalarö, Fjäderholmarna..ja listan kan göras lång. Om du funderar på utomhus vigsel i skärgården tycker att du ska prata med din bröllopsfotograf, som kommer hjälpa dig med körschemat och placeringen av vigselplats. För där kommer både ni och era gäster vara en stund oavsett väder. Är det sol eller skugga på platsen och tiden ni valt? Vad är plan b om det regnar? Viktiga detaljer att fundera på inför er stora dag.

Bröllopsgäster och brud i vit lång klänning med ryggen till - på mingel på terassen. Träbord med glas, terassen är dekorerad med rep i natur. Bakgrunden grön fasad på restaurangen Solbrännan i Åkersberga i Stockholm.
Brudbukett med vita och rosa blommor i runt glas vas på ett bord med vit duk på restaurang Solbrännan i Österskär.
Dukat bord med vit duk, karaffer med vatten i glas. Bordet är dekorerat med låga blommor i grönt och vitt. Två vinglas halvfulla med rött vin, namnskylt, bestick, vattenglas och servett lindad i natur snöre.
Bröllopstårta i 3 våningar i vitt, dekorerad med rosa blommor och brudparets initialer E och P. Tårtan är placerad på bord med vit duk  i festlokalen på restaurang Solbrännan. Bakom skymtar fönster stativ till högtalare.

Leverantörer med skärgårds känsla

Elinor och Peter valde att ha vigseln på restaurang Solbrännan precis intill stranden på Österskär. Vigsel platsen fint dekorerad med vita band, murgröna och vit matta som passade fint till restaurangens terass.
Leverantörer som Elinor och Peter valde:

Hela galleriet från bröllopet hittar du här

Letar du efter bröllopsfotograf? Om du också funderar på att knyta banden ute i skärgården, på landet eller i hemma i din trädgård eller vill ha tips på fina vigselplatser för ditt intima bröllop i Stockholm ta kontakt med mig här.


Using Format